Τα ΜΜΕ για 'μας

Ακόμη ένα βήμα

Μπορεί να μην έχει κριθεί τίποτα μαθηματικά ακόμη…αλλά ο ΑΠΟΕΛ έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ, βρέθηκαν και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αφού στο Παπαδόπουλος ο Απόλλωνας ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 3-1.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ερμή είναι μόλις ένα βαθμός για να στεφθεί και επίσημα πρωταθλητής.

Σήμερα οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν χωρίς να εντυπωσιάσουν για ακόμη μια φορά. Ωστόσο η ουσία είναι πως βρέθηκαν με αυτόν τον τρόπο ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Σίγουρα δεν είναι η ώρα για κριτική αφού ο στόχος θα πρέπει πρώτα να επιτευχθεί και στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνει ο κάθε ένας την κριτική του και ειδικά οι παίκτες.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο ΑΠΕΟΛ πήρε την ισοπαλία, είναι μια ανάσα από τον μεγάλο του στόχο και την Τετάρτη θα έχει ενώπιον του τον άλλο του μεγάλο στόχο.

Την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες του Μαντούκα θα ταξιδέψουν στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΑΕΛ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.
sigmalive

Previous post

Περί διαιτησίας… (άποψη)

Next post

Οι σαμπάνιες στην κατάψυξη