ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυτός ο μάγος…

Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας ήταν φανερό πως ο Γκάγιας Ζαχίντ ήταν εξαιρετικός παίκτης. Τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που μας έκανε να πιστεύουμε πως θα βοηθήσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Τελικά ξεπέρασε την κάθε προσδοκία μας.

Ο Ζαχίντ από την πρώτη του φορά που αγωνίστηκε έδειξε κάποια απ’ τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν. Η ταχύτητα, το γεγονός πως βλέπει γήπεδο και ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκεται αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν κάτι που ξεχώριζε. Επίσης το γεγονός πως το έχει και με την μπάλα στα πόδια δεν άργησε να μας το δείξει. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν χρόνος.

Κάποιοι έλεγαν πολύ νωρίς πως ο Ζαχίντ δεν μπορεί και πως τον Γενάρη θα αποχωρήσει ως αποτυχημένος. Και ήταν άξιο απορίας το γεγονός πως δεν έβλεπαν τα χαρακτηριστικά που είπαμε πιο πάνω. Το ερωτηματικό ήταν αν μπορεί να σμίξει με την ομάδα μας και να την βοηθήσει. Τελικά όχι μόνο μπόρεσε αλλά κάνει και την διαφορά. Σκοράρει, δίνει ασίστ και κουβαλά την ομάδα.

Αν συνεχίσει στη φόρμα που έχει τώρα τότε είμαστε ένα βήμα κοντά στο έκτο συνεχόμενο. Ο Ζαχίντ έχει το μαγικό άγγιγμα, το καλοκαίρι δύσκολα θα τον κρατήσουμε στην ομάδα καθώς σίγουρα θα έρθουν μεγάλες προτάσεις γι’ αυτόν.

Previous post

Το πρόβλημα της άμυνας

Next post

«Τρέχει» για τα πλέι οφ ο Εφραίμ