ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα ΜΜΕ για 'μας

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά…

Ασφαλώς ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα και εν τέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του. Λίγο η αστοχία και λίγο η πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Χουάν Κολίνας, αποτέλεσαν τις αιτίες που του στέρησαν ένα γκολ. Με αυτά και με αυτά έμεινε «άσφαιρος» για δεύτερη φορά μέσα στο 2018,  έστω και αν ο Γιώργος Δώνης είχε ανακατέψει την «τράπουλα», χάνοντας έτσι δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων του άλλη μία αγωνιστική περίοδο.

Το προχθεσινό ήταν μόλις το πέμπτο ματς στο τρέχον πρωτάθλημα που δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, κάτι που προφανώς δεικνύει πως ο φετινός ΑΠΟΕΛ εύκολα ή δύσκολα ανιχνεύει το μονοπάτι που οδηγεί στο πλεχτό, φτάνοντας στις πλείστες των περιπτώσεων στη νίκη. Διαθέτει εξάλλου την πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος, «παρέα» πλέον με τον Απόλλωνα (74 τέρματα).

Δεν είχε σκοράρει στην 4η αγωνιστική και δη στην ήττα από την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (0-1), στη «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη στο Τσίρειο (0-0, 5η αγωνιστική), στην εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα (0-4, 9η αγωνιστική) και στην εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ (0-0, 15η αγωνιστική). Το τελευταίο παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Ανδρέας Μαύρος

Πηγή: goal.com.cy

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Για λίγο Σαλαμίνα

Next post

Η ανάγκη για τον καλό Ζαχίντ