ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αδικούμε τον εαυτό μας

Σε μια περίοδο που η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα έχουμε εκτός πλάνων ίσως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

Ο Vujadin Savić ήρθε στην ομάδα μας στο περασμένο καλοκαίρι για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Οι διοικούντες με την επιτροπή προγραμματισμού ήταν τόσο σίγουροι για την απόφαση τους που έδωσαν στον Σέρβο 3ετές κλειστό συμβόλαιο μιας και θεωρήθηκε εξαιρετική περίπτωση.

Είναι γεγονός ότι ο 30χρονος δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του την περσινή χρονιά, αλλά τόσο το βιογραφικό του όσο και η παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα μας αναγκάζουν να θεωρούμε ότι είναι ποιοτικός αμυντικός.

Η άρνηση του ποδοσφαιριστή να δεχτεί μείωση στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (που η διοίκηση του πρότεινε) τον έφερε εκτός ομάδας με τον Πρόδρομο Πετρίδη να θεωρεί ότι θα τον ξεφορτωθεί εύκολα. Η περίπτωση του κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι και όπως όλα δείχνουν ο Savić δεν θα το κουνήσει από την Κύπρο. Σωστός και ψυχρός επαγγελματίας θα προπονείται κανονικά, θα ακολουθεί τα όσα προνοεί το συμβόλαιο του και φυσικά θα πληρώνετε κανονικά.

Θεωρούμε ότι από την στιγμή πού έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα αποχωρίσει, ο Πρόδρομος Πετρίδης έπρεπε να βρει μια λύση ο ποδοσφαιριστής να αξιοποιηθεί. Ο λόγος της διαγραφής του είναι καθαρά οικονομικός και όχι αγωνιστικός και από την στιγμή που η ομάδα στην συγκεκριμένη θέση πονά αγωνιστικά είναι αδιανόητο να υπάρχει αυτή η διαχείριση χωρίς να φέρεις αντικαταστάτες.

@orangeWOLF

Previous post

Με την καλύτερη ψυχολογία

Next post

Έξω τρεις για απόψε