ΠοδοσφαιροΤο ξερετε οτι

«70 εκατομμύρια ο Τάμαρι»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομάδας μας, Τάκης Αντονίου, σχολίασε σε ραδιοφωνικό σταθμό την σημαντική νίκη μας επί της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι και φυσικά αναφέρθηκε και ξεχωριστά στον Μούσα Αλ-Τάμαρι, τον ήρωα του αγώνα.

Ο κ. Αντωνίου εξέφρασε με σιγουριά την πρόβλεψη, ότι ο 21χρονος Ιορδανός άσος, θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση παίκτη από ομάδα της Κύπρου στο εξωτερικό, ενώ στο μέλλον θα πωληθεί πέρα των 70 εκατομμυρίων ευρώ!

Αναλυτικά:

«Δεν είναι μεγάλο το δείγμα αλλά φρόντισε ο ίδιος να είναι αρκετό για να δείξει ότι είναι πέραν του κυπριακού πρωταθλήματος. Από τον πρώτο μήνα που ήρθε είπα ότι θα φύγει από την Κύπρο με περίπου 8 εκατομμύρια, η επόμενη πώληση θα είναι 25 εκατομμύρια και η επόμενη πέραν των 70 εκατομμυρίων. Φαίνεται ότι ανατρέπεται η πρόβλεψη μου καθώς όλα δείχνουν ότι θα φύγει περισσότερα λεφτά. Υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πόσες ομάδες έρχονται στην Κύπρο για να παίξουν με τον ΑΠΟΕΛ; Πέραν από τους τοπ παίκτες, είδατε κάποιον άλλο να μπαίνει στο γήπεδο και αν κάνει αυτά που κάνει ο Αλ-Τάαμαρι απέναντι στις κυπριακές ομάδες; Από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο ανέβηκε 15%. Θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Θα φτιάξει το σώμα του, θα ενδυναμωθεί σε όλους τους τομείς και θα γίνει καλύτερος. Αυτή την ώρα παίζει… όπως τον γέννησε η μάνα του».

Previous post

«Πέραν των 70 εκατομμυρίων θα πωληθεί ο Τάμαρι»

Next post

Διάσκεψη για το «αντίο» του Νεκτάριου