Ποδοσφαιρο

«Σκέψεις για ενίσχυση με Κύπριους»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος μας μίλησε για τον Μπέιν, του Κύπριους ποδοσφαιριστές, τις χθεσινές ανακοινώσεις και το δίχτυ του ΓΣΠ

Αναλυτικά:

Για την άφιξη του Μπέιν:

«Η άφιξη του Μπέιν στην Κύπρο δεν είναι κάτι άλλο από την πρακτική κάθοδο του προπονητή. Στο θέμα του προγραμματισμού υπήρχε συνεχής επικοινωνία. Τη Δευτέρα θα έρθει και ο Λορένθο όπου εκεί θα υπάρξουν συζητήσεις και ο προγραμματισμός θα συνεχίσει».

Έχει κάνει προτάσεις αποχώρησης ο Μπέιν:

«Ο Μπέιν δεν έχει κάνει εισήγηση για αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Αυτό που έκανε ο προπονητής είναι να δει τους ποδοσφαιριστές και να μάθει το ρόστερ και φυσικά να σχηματίσει άποψη. Ο Λορένθο ετοιμάζει μια λίστα με πιθανούς στόχους η οποία θα συζητηθεί».

Για τις χθεσινές ανακοινώσεις:

«Η επιλογή του κύριου Μπέιν σχετικά με τον Χέρτογκ έχει κάνει με το επόμενο βήμα του στην καριέρα σε σχέση με τη θέση του στην ομάδα. Η τεχνική κατάρτιση του σαφώς και θα είναι θετική, δεν σημαίνει όμως κάτι περισσότερο. Παράλληλα ο κύριος Μπέιν επέλεξε συγκεκριμένο γυμναστή που χρησιμοποιεί τις πιο νέες μεθόδους».

Για το θέμα των Κυπρίων:

«Μπορεί να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις σε αυτό το κομμάτι. Έχω αναφέρει ξανά πως η φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ ήταν, είναι και θα είναι να έχει μια ραχοκοκκαλιά από Κύπριους. Είναι σημαντικό κεφάλαιο και υπάρχουν σκέψεις για απόκτηση και άλλων Κύπριων ποδοσφαιριστών».

Για το δίχτυ του ΓΣΠ:

«Η απόφαση προέρχεται από το Δ.Σ. του ΓΣΠ. Αυτή μας έχει κοινοποιηθεί και αφορά δυο συγκεκριμένους. Αρχικά είναι η επικινδυνότητα καθώς κάποια άτομα ανεβαίνουν στο δίχτυ, ενώ παράλληλα υπάρχει και το θέμα της ευκρίνειας του κλειστού κυκλώματος. Τώρα για το αν έχει προσφέρει, κάποιες φορές πρόσφερε, όμως δεν είναι θέμα η ύπαρξη του διχτυού, αλλά οι πράξεις και αυτές πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι θέμα φιλοσοφίας και προσέγγισης του φίλαθλου κόσμου και των ενεργειών του. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε και να καλλιεργήσουμε είναι τη συμπεριφορά του να μην ρίχνουμε αντικείμενα στο γήπεδο. Βέβαια για να μην νομίζουμε πως είμαστε το κέντρο του κόσμου, το δίχτυ υπάρχει σε αρκετά γήπεδα της Ευρώπης αλλά και αρκετά άλλα δεν έχουν. Στο παιχνίδι με την Young Boys υπήρχαν καρέκλες που δεν είχαν καν τοίχο μπροστά τους για να μπουν στο γήπεδο, ενώ αντίστοιχα υπήρχε δίχτυ στο πέταλο»

Previous post

Δίνει τις προτάσεις του

Next post

Δυο κατηγορίες στα διαρκείας