ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Η πρόκριση είναι 50-50»

Ο Mister Goal Γιάννος Ιωάννου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το αποψινό ιστορικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αναλυτικά:

«Εγώ νοιώθω ότι θα είναι ένα εντελώς αλλιώτικο παιχνίδι από αυτό που είδαμε στην Ισπανία. Στο Σαν Μαμές ήταν ένα εφιαλτικό παιχνίδι σε κάποιες στιγμές για τον ΑΠΟΕΛ. Αν αναλογιστούμε και τα στατιστικά της Μπιλμπάο στα εκτός έδρας παιχνίδια, εγώ νοιώθω ότι η πρόκριση είναι στο 50-50.»

Για το αν θα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας:

«Η κατοχή της μπάλας δεν θα έχει καμία σημασία. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει την κατοχή. Είναι το θέμα πόσες σωστές επιθέσεις θα κάνουμε. Όταν θυμάμαι τα παλιά παιχνίδια, νοιώθω ότι το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι θα είναι το θέλω των παικτών του ΑΠΟΕΛ και πόσο θα μπει μέσα στο παιχνίδι ο κόσμος. Έχει τη δυνατότητα ο φετινός ο ΑΠΟΕΛ, έχει τους παίκτες, έχει το μέταλλο, αυτό είναι μέσα στο DNA όλων των παικτών. Οποιοσδήποτε παίκτης μπει σε αυτήν την ομάδα, εύκολα ή δύσκολα θα το αποκτήσει.»

Αν υπάρχουν κοινά στοιχεία με την ομάδα του 2011-12:

«Το κοινό στοιχείο είναι αυτό το μέταλλο, το οποίο έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας. Πολλοί καλοί παίκτες είχαν φύγει γιατί δεν είχαν το μέταλλο το 2011. Οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΑΠΟΕΛ έχουν αποκτήσει το DNA»

Για τη συνεισφορά των Κυπρίων:

«Αυτό ακόμα είναι  πολύ πιο σημαντικό. Αν θυμάσαι το 2011-12, είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια 9-10 στην ενδεκάδα. Φέτος αγωνίζονται αρκετοί Κύπριοι στην ενδεκάδα και συνεισφέρουν αρκετά. Αυτό θα φανεί πιο πολύ στο μέλλον. Έχει μπει στο φουλ ο επαγγελματισμός. Το θέμα είναι να βγουν κι άλλοι Κύπριοι για να παίξουν στην πρώτη ομάδα.»

Για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ:

«Νοιώθω ότι η θέληση είναι το ένα, η σωστή θέληση. Το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα είναι η υπομονή. Επίσης δεν πρέπει να απογοητεύουν οι παίκτες εάν δεχτούν κάποιο γκολ. Είσαι σε θέση με ένα γκολ να γίνει 1-1 και να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Ότι και να γίνει στο παιχνίδι δεν πρέπει να απογοητευτείς

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Μπορεί αλλά...

Next post

Ηφαίστειο το ΓΣΠ