ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψάχνει το λάθος ο Φινκ

Ο προπονητής της Ομάδας μας Τόρστεν Φινκ ψάχνει ακόμα να βρει τι έφταιξε για την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ. Μήπως πρέπει πρώτα να κάνεις την αυτοκριτική σου κ. Φινκ;

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε κακή την εμφάνιση της ομάδας μας αλλά πρόσθεσε πως δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο…

Στην εισαγωγή του ανέφερε: «Ο αντίπαλος μας πρέσαρε πολύ καλά και εμείς δεν καταφέραμε να περάσουμε την μπάλα στην επιθετική γραμμή. Παίξαμε πολύ αργά και δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις έτσι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να αντιδράσουμε με τις δυο αλλαγές αλλά δυστυχώς αμέσως δεχθήκαμε την αποβολή. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι η τελευταία φάση, θέλω να την ξαναδώ. Αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Δεν κάναμε το καθήκον μας, η Ανόρθωση κέρδισε τον Απόλλωνα και δεν το εκμεταλλευτήκαμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμασταν τόσο κακοί, ίσως να φταίει η προπόνηση, θα μιλήσουμε με τους παίκτες. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που ήταν πολύ καλή και δικαιούταν τη νίκη, ελπίζω και εύχομαι να συνεχίζουν να παίζουν έτσι μέχρι το τέλος. Το αξίζουν που είναι σε αυτή την θέση».

Ο κ. Φινκ ρωτήθηκε γιατί έμεινε εκτός ο Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ δεν ήταν 100% έτοιμος, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να μείνει εκτός. Είναι πολύ καλός παίκτης και βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας. Έχουμε και τον Εφραίμ εκτός και περιμένουμε σιγά, σιγά τα προβλήματα να ξεπεραστούν αλλά δεν γκρινιάζουμε».

Για την διαιτησία, ο κ. Φινκ είπε: «Δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί. Δεν ήταν η διαιτησία ο λόγος που έχασε η ομάδα μου, δεν δικαιούμασταν κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Previous post

Ποια προσπάθεια;

Next post

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»