Ποδοσφαιρο

Φωτίου: «Στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χάρης Φωτίου ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Διαβάστε κάποιες από τις σημαντικές ατάκες του:

**«Το ΑΠΟΕΛ δεν μας ευχαριστεί με το ποδόσφαιρο που παίζει, όμως δεν παρέλαβε ο κ. Φινκ ένα καράβι που πήγαινε στον τίτλο. Το ΑΠΟΕΛ είχε προβλήματα, είχε περισσότερα παιχνίδια από τους αντιπάλους του και αμέτρητους τραυματισμούς».

**«Οι οργανωμένοι ήρθαν στον Αρχάγγελο και ζήτησαν καρδιά από τους παίκτες και δεν την είδαν. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει καρδιά, αυτό θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί μας. Ο προπονητής δεν είναι υπό κρίση».

**«Η διοίκηση έχει ένα ρόλο να επιτελέσει. Αναγνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι υπόλογος προς εμάς αλλά εμείς υπόλογοι προς αυτούς. Πρέπει όλα τα στοιχεία της ομάδας να δουλέψουν αρμονικά μαζί».

**«Κάναμε ήδη 5-6 συναντήσεις και με τον προπονητή, και με τον Μαντούκα και μεταξύ μας μετά το παιχνίδι, συζητώντας το πώς θα αφυπνίσουμε την ομάδα. Ο προπονητής έχει αναλάβει την ευθύνη, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και κάποια ελαφρυντικά».

**«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την περσινή με την φετινή σεζόν μιλώντας για το γεγονός ότι έχουμε λιγότερους βαθμούς από πέρσι. Το ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς».

**«Δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ξανά την ίδια εικόνα, δεν μπορεί να πάνε όλα τόσο λάθος και την Τετάρτη απέναντι στην Ομόνοια. Θεωρώ ότι οι παίκτες πήραν τα μηνύματα και ελπίζουμε να αφυπνιστούν».

**«Όλοι πρέπει να βάλουμε μια τελεία στο τι έγινε στο ΓΣΖ. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι με την Ομόνοια και να σκέφτεται ότι βρισκόμαστε στο 90+5 του αγώνα με την ΑΕΚ».

** «Καλώς ή κακώς στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές».

Previous post

Το νταμπλ είναι ο στόχος!

Next post

Το δις εξαμαρτείν