Ultras

Το CHAOS CLUB, το σπίτι των Πορτοκαλί στην Αθήνα!

Tο CHAOS CLUB ATHENS ήταν μια ιδέα για στέγαση των οπαδών του θρύλου στην προσωρινή πρωτεύουσα της Ελλάδας η οποία μέσα από κόπους και αγώνα κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Πιστοί στην μεγάλη ιδέα του ΑΠΟΕΛ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία, με ασπίδα τις εμπειρίες και την οπαδική μας νοοτροπία το CHAOS CLUB ήρθε για να μείνει στην Αθήνα.

Ο Σύνδεσμος Αθήνας CHAOS CLUB ξεκίνησε από μια παρέα που αποφάσισε πως είναι αδύνατον να μην υπάρχει Σύνδεσμος του ΑΠΟΕΛ στην πρωτεύουσα της Ελλάδας! Σιγά σιγά και ενώ έγινε η αρχή αρκετοί υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια και βοήθησαν με πολλούς τρόπους στα διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ο Σύνδεσμος που στεγάζεται στο Γουδί (Αμπελόκηποι) μετρά ήδη ένα χρόνο ζωής.

Πριν 2 χρόνια, στην πρώτη χρονιά λειτουργίας μπήκαν γερές βάσεις για τη διατήρηση του συνδέσμου, τυπώθηκαν φανέλες με ένα από τα ωραιότερα σχέδια σε οπαδική φανέλα. Έγιναν αρκετά πάρτι και φέτος έχει δημιουργηθεί ποδοσφαιρική ομάδα που θα συμμετάσχει στο φοιτητικό πρωτάθλημα στην Αθήνα. Στην ομάδα έχουν γραφτεί πολλοί φοιτητές που θέλουν να αγωνιστούν με το σήμα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος. Μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι ΑΠΟΕΛ!

Ο Σύνδεσμος της Αθήνας δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές και φοιτητικές παρατάξεις και καμία κομματική γραμμή. Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει καθαρά και μόνο τα ιδανικά και τις αξίες του ΑΠΟΕΛ. Τίποτε λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Το CHAOS CLUB γεμίζει σε κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ από άρρωστους πορτοκαλί.

Το αγαπημένο σύνθημα των πορτοκαλί που βρίσκονται στην Αθήνα.

«Μία η αρρώστια μας, μία η ομάδα, Θρύλος ΑΠΟΕΛ σε όλη την Ελλάδα!»

Ο νεοσύστατος Σύνδεσμος του ΑΠΟΕΛ στην Αθήνα διανύει φέτος το 2ο χρόνο της λειτουργίας του

Previous post

Οι Partidarios του Παλαιομετόχου

Next post

Μείγμα εκρηκτικό