Uncategorized

Το νταμπλ είναι ο στόχος!

Επιχείρηση αλλαγής του κλίματος ξεκίνησε από χθες στον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι εναντίον της Ομόνοιας στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που προέρχονται από τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν ταχύτητες ώστε να έχουν καλύτερη τύχη στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Μέσα στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και η επίσκεψη του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη στον Αρχάγγελο.

Ο πρόεδρος είπε τα πράγματα ξεκάθαρα και τους κατέστησε όλους υπεύθυνους για ό,τι προκύψει στη συνέχεια. Παράλληλα, ζήτησε απ’ όλους αφοσίωση στους αγώνες που απομένουν για να επιτευχθεί ο φετινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ!

Η μπάλα στον Φινκ

Βέβαια, απαραίτητες οι ομιλίες του προέδρου σε αυτό το στάδιο, απαραίτητες και οι υποσχέσεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας, όμως όλα αυτά δεν έχουν και τόση σημασία όση έχει η εικόνα που θα βγάλει η ομάδα μέσα στο γήπεδο από εδώ και πέρα.

Και εικόνες όπως η τελευταία στο ΓΣΖ σίγουρα δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά, ούτε και στους στόχους της φετινής σεζόν.

Η μπάλα πλέον πηγαίνει στον Φινκ που είναι υπεύθυνος να αλλάξει κάτι ώστε η ομάδα να παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο για να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο και εντός και εκτός έδρας…

Ποιες οι αλλαγές;

Το ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι, θα υπάρξουν! Έτσι κι αλλιώς μια ομάδα που δεν βλεπόταν δεν μπορεί να συνεχίσει με το ίδιο βαρύ σχήμα. Το ποιες θα είναι όμως αυτές οι αλλαγές, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

Οι επιλογές είναι πολλές, το θέμα είναι να βρει ο Φινκ τις καταλληλότερες για να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει με επιτυχία την Ομόνοια και να πάρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να αισιοδοξεί για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι γηπεδούχος στο αυριανό παιχνίδι, οπόταν έχει και την πλειοψηφία του κόσμου στις κερκίδες. Ωστόσο δεν αναμένεται τεράστια προσέλευση, όπως σε άλλα ντέρμπι, λόγω της απογοήτευσης που υπάρχει.

Όσον αφορά στη χθεσινή προπόνηση, ο Γκόμες έκανε φυσιοθεραπεία και ο Πάρντο όλο το πρόγραμμα εκτός από το δίτερμα.

politis-sports.com

Previous post

Μήνυμα ελήφθη;

Next post

Φωτίου: «Στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»