Τα ΜΜΕ για 'μας

Το βάθος δίνει… άνεση

Το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει το ΑΠΟΕΛ και κυρίως το βάθος που έχει η ομάδα είναι το μεγαλύτερο του όπλο και είναι ο κυριότερος λόγος που οι «γαλαζοκίτρινοι» άντεξαν σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τόσους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα.

Ο Τόρστεν Φινκ έχει και αυτή τη βδομάδα αρκετές και σημαντικές απουσίες, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ερμή κυρίως λόγω των ποδοσφαιριστών που είναι τιμωρημένοι και καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να καλύψει τα κενά που προκύπτουν. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζει τους Σέρτζιο, Μοράις και Ντε Βινσέντι που έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών, τον Καρλάο που είναι τιμωρημένος και τραυματίας και τον Πιέρο Σωτηρίου ο οποίος μπήκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει ωστόσο αρκετές επιλογές στη διάθεση του για να καλύψει τα κενά που προκύπτουν και να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερμή. Το βάθος δίνει την άνεση στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ ο οποίος καταστρώνει το πλάνο του δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα μέσα από τις προπονήσεις.

Στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου ακόμα και τώρα που ο Ερμής αποδυναμώθηκε λόγω της αποχώρησης σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Με κορυφαίο τον Κακιούζη

Next post

Θέλει παιδί η κα Ρίισε