Ποδοσφαιρο

Τα εισιτήρια με Ερμή

Άρχισε στις 11:00 η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ερμής, Κυριακή 19 Απριλίου 2015, 17:00 Στάδιο ΓΣΠ.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του αγώνες του πρωταθλήματος συμπεριλαμβάνονται στα εισιτήρια διαρκείας 2014-2015.

ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ: €15
ΜΑΘΗΤΙΚΑ: €10

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

* Πληρωμή μόνο μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

ΕΝΑΡΞΗ: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, 11:00
ΛΗΞΗ: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015, 14:00

ΩΡΑΡΙΟ:
Πέμπτη 16/04: 11:00-13:00, 14:00-19:00
Παρασκευή 17/04: 09:00-13:00, 14:00-19:00
Σάββατο 18/04: 09:00-14:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΝΑΡΞΗ: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, 11:00
ΛΗΞΗ: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, 13:00

* Πληρωμές με τραπεζική κάρτα. * Όλο το 24ωρο

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:

ΑΠΟ ORANGE SHOP: Από τη μέρα αγοράς και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων.
ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ (ΤΑΜΕΙΟ Δ6): Τη μέρα του αγώνα από το άνοιγμα των εκδοτηρίων στις 15:30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.

2. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «εκτύπωση στο σπίτι». Για την είσοδο στο γήπεδο χρειάζεται απλά η προσκόμιση του εκτυπωμένου εισιτηρίου στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία).

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Ο κάτοχος φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί, διότι σε τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
– Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
– Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 10 εισιτήρια αγώνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και/ ή στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
– Για τους κατόχους εισιτηρίων και ή εισιτηρίων διαρκείας για το άνω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας θα λειτουργήσουν κανονικά οι θύρες Δ1 και Δ6.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
– H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.
– Οι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ ή την κάρτα διαρκείας τους.
– Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
– Με κάθε εισιτήριο και/ ή εισιτήριο διαρκείας επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου.
– Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους Νοτιοδυτικά του Σταδίου, χωρίς όμως να εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις οδικές αρτηρίες της περιοχής.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Previous post

Η ατυχία του Πιέρου

Next post

Λύγισε στο ντέρμπι