Τα ΜΜΕ για 'μας

Σκέφτεται Ερμή και… κορυφή

Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και κρίσιμος από τη στιγμή που το σκηνικό στον βαθμολογικό πίνακα είναι τόσο ρευστό και η διαφορά μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα είναι μόλις στον ένα βαθμό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν σαν στόχο να ανέβουν το συντομότερο στην κορυφή της βαθμολογίας και να μείνουν εκεί μέχρι το τέλος, φτάνοντας στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στραμμένο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΠ, όμως είναι φυσιολογικό να ρίχνουν ματιές και στο ντέρμπι του πρωτοπόρου Απόλλωνα με την Ομόνοια, επίσης στο ΓΣΠ.

Με οποιαδήποτε απώλεια της ομάδας της Λεμεσού, το ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία με νίκη κόντρα στον Ερμή να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποπροσανατολίζονται από τις δικές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις οι «γαλαζοκίτρινοι» που προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ερμή.

Με καλή ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ομόνοια που φέρνει την ομάδα αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και με ζητούμενο να σταθεροποιήσει σε ψηλά επίπεδα την απόδοση του στο ΑΠΟΕΛ φιλοδοξούν πως θα ξεπεράσουν χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Ερμή και ελπίζουν ότι το τέλος της αγωνιστικής θα βρει την ομάδα στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο ο Τόρστεν Φινκ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σέρτζιο, Ντε Βινσέντι, Μοράις και Καρλάο ο οποίος είναι και τραυματίας και τον Πιέρο Σωτηρίου. Δοκίμασε σχήμα με τον Αρτυματά σε ρόλο δεξιού μπακ, ενώ ο Κακά θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί ο Βινίσιους και είναι πιθανόν να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Χαραλαμπίδης.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Πάει με «φόρα»

Next post

Με Σαλιχάμιτζιτς η προπόνηση!