Τα ΜΜΕ για 'μας

Προσοχή στην επαναφορά

Μέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι απολαμβάνουν το ρεπό που παραχωρήθηκε, λόγω Πάσχα, από την τεχνική ηγεσία, το μοναδικό στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο των προηγούμενων υποχρεώσεων τη πριν από τη διακοπή λόγω Πάσχα, με τη επιβλητική νίκη επί της Ομόνοιας στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Στόχος να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε σε θέμα απόδοσης και ασφαλώς αποτελεσμάτων στα παιγνίδια που ακολουθούν, με πρώτο την αναμέτρηση με τον Ερμή στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή.

Στόχος η ομάδα, αυτή τη φορά να μην επηρεαστεί από το δεκαήμερο αυτό της αγωνιστικής απραξίας, κάτι που είχε συμβεί στην προηγούμενη διακοπή με το τέλος Μαρτίου, τότε για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Στις 21 Μαρτίου το ΑΠΟΕΛ είχε πολύ καλή απόδοση στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα, έστω και αν δεν πήρε αυτό που άξιζε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησε η διακοπή λόγω Εθνικής και μετά από δεκατέσσερις μέρες, στην Λάρνακα η ομάδα παρουσιάστηκε αγνώριστη και μετά από μια τραγική εμφάνιση γνώρισε φυσιολογικά την ήττα.

Το πάθημα θα πρέπει να έχει γίνει μάθημα για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία γιατί περιθώρια για ανάλογα λάθη πλέον δεν υπάρχουν. Την ερχόμενη Κυριακή επιβάλλεται το ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει τα ίδια θετικά στοιχεία του τελευταίου αγώνα της περασμένης Τετάρτης και πολύ περισσότερο έτσι να συνεχίσει στα εναπομείναντα παιγνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από αύριο το απόγευμα και με την επανέναρξη των προπονήσεων θα ξεκαθαρίσει και σε μεγάλο βαθμό η εικόνα με κάποιους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Η προσοχή είναι επικεντρωμένη στους Γκόμες και Καρλάο οι οποίοι μέχρι και την χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και στην ετοιμότητα του Ούρκο Πάρντο να αγωνιστεί.

Όσο αφορά στον Καρλάο, ανεξάρτητα από την πορεία της αποθεραπείας του, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Ερμή λόγω της αποβολής του στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος.

www.24sports.com.cy

Previous post

«Θα το πάρουμε και αυτό»

Next post

Δυσκολίες στο σκοράρισμα