Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Έχουμε σημαντικές επιστροφές»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FMο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Είναι δύσκολο να θυμηθούμε πότε είχε ο προπονητής τόσες πολλές επιλογές γιατί έχουμε πολλές επιστροφές. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να συμβαίνει σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος όπου όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αναμένουμε ότι αυτό το δεδομένο θα φέρει και μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο κ. Πετεβίνος.

**«Η εκτίμηση κατά πόσον επηρέασαν τα προβλήματα θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Τώρα αποδεικνύεται ότι υπάρχει βάθος με βάση που είμαστε. Αποδείχτηκε πολλάκις αυτό και ελπίζουμε ότι αυτό το δεδομένο στο τέλος της χρονιάς θα αποτελέσει και απόδειξη επιτυχίας. Ο προπονητής είναι αυτός που ανεξαρτήτως του ποιοι λείπουν κρίνει την 11αδα και την αποστολή και με βάση τον αντίπαλο θα κάνει τα πλάνα του».

**«Ο Εφραίμ και ο Πάρντο χθες δεν έκαναν το πρόγραμμα της προπόνησης.  Μένει άλλη μια προπόνηση όμως με τα δεδομένα στο συγκεκριμένο σημείο ο Εφραίμ κάνει ατομικό και ο Πάρντο δεν συμμετέχει στο δίτερμα. Φρονιμότερο είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση της αποστολής».

**«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι γιατί κακά τα ψέματα παρά το ότι υπάρχουν εφτά παιχνίδια, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με οτιδήποτε άλλο πέραν από τη νίκη. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που απέδειξε την ποιότητα της. Δεν χρειάζεται να σκιαγραφήσουμε την ΑΕΚ, ξέρουμε το επίπεδο της και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Για τον κόσμο…

«Θα είναι η μεγαλύτερη έξοδος στο φετινό πρωτάθλημα, έφυγαν πέραν των 1700 εισιτηρίων, θα υπάρξουν και ταμεία και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις 2 χιλιάδες. Ο κόσμος θα είναι εκεί παρόν».

Για την τιμωρία του Πρόδρομου Πετρίδη…

«Ο πρόεδρος ήθελε να σημειώσει κάποια πράγματα γιατί φέτος υποστήκαμε πολλά λάθη τα οποία επηρέασαν αποτελέσματα και δεν είναι θέμα τιμωρίας, ο αθλητικός δικαστής κάνει την δουλειά του και θα δεχθούμε την απόφαση».

Για την δική του ανάρτηση στο facebook…

«Απευθύνομαι σε όλους όσους κρίνουν ότι είναι πρωτόγνωρο η όποια τοποθέτηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ και δήλωσαν την ενόχληση τους. Παρεξηγήθηκε η στάση του ΑΠΟΕΛ και πρέπει όλοι να κρίνουμε τις αντιδράσεις σε βάθος χρόνου και με βάση την ουσία».

Previous post

Κύριε Φινκ, διαλέξτε!

Next post

Δέλλας: «Αυτό είναι το μυστικό του Μαντούκα!»