Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Πρέπει καταρχάς να συγχαρούμε την ομάδα Futsal του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και άλλων ομάδων για την στήριξη προς τον Πάρντο, κάτι που δείχνει την αναγνώριση της αξίας του. Δυστυχώς έχει έρθει ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα τον στερηθούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Θέλω να στείλει και ένα αισιόδοξο μήνυμα. Και ο Χιώτης και ο Κίσσας που θα επωμιστούν το βάρος μπορούν να αντεπεξέλθουν. Από κει και πέρα να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον Πάρντο.

Δυστυχώς αυτή η χρονιά δεν πάει με τίποτα στο ΑΠΟΕΛ. Πέραν από τον Πάρντο έχουμε και τον Ναφίου εκτός που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας αι τον Σέρινταν ο οποίος κουβαλούσε πρόβλημα από την τελευταία προπόνηση και έπαιξε στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Να μείνουμε ως εδώ και να περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση. Σήμερα βγαίνει η αποστολή και αν δεν μπορεί να δώσει το 100% των δυνάμεων του τότε θα μείνει εκτός γιατί ο προπονητής πάντα συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους απόλυτα έτοιμους» είπε αρχικά.

Πόσο επηρεάζει τον προγραμματισμό ο τραυματισμός του Πάρντο;
«Το θέμα του προγραμματισμού έχει αρχίσει, υπάρχει ομάδα σκάουτινγκ που έχει δει πολλούς ποδοσφαιριστές και δημιούργησε και τις λίστες για να χωριστούν οι υποψήφιοι σε προτεραιότητες. Το θέμα τερματοφύλακα έτσι και αλλιώς μας απασχολούσε. Το συμβόλαιο του Χιώτη και του Κίσσα λήγει. Είναι μια θέση στην οποία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Προκύπτει πλέον και το σοβαρό πρόβλημα όμως δεν αλλάζει και τον προγραμματισμό καθώς είναι μέσα στο σχεδιάγραμμα του Μαντούκα και του τμήματος σκάουτινγκ αν κοιτάξουν αυτές τις περιπτώσεις».

Για το δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση…
«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και κάθε παιχνίδι σημαντικό. Είναι μια δύσκολη έξοδος απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλά κίνητρα. Δεν σκεφτόμαστε από κει και πέρα τι έχουμε μπροστά μας. ΑΝ δεν κάνουμε την σημαντικότερη νίκη μέχρι την επόμενη τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Θα έλεγα ότι υπάρχουν πέντε τελικοί πρωταθλήματος και ένας τελικός Κυπέλλου. Έτσι αντιμετωπίζουμε και το παιχνίδι με την Ανόρθωση για να διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για τον τίτλο».

Previous post

Πόση γκαντεμιά πια;

Next post

Η υπόσχεση του Πάρντο