Ποδοσφαιρο

Παίρνει θέση και ο 12ος παίκτης

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν παίζουν μόνοι τους… Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, παίρνει θέση στη μάχη και ο 12ος παίκτης της ομάδας, ο κόσμος της. Στο ΓΣΖ αναμένονται αυτό το Σάββατο πέραν των 2.000 φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, στη μαζικότερη φετινή παρουσία οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να έχουν γκρινιάξει λίγο παραπάνω οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ για την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο, ειδικά στο ΓΣΠ, και πιθανόν να είχαν και δίκιο, αφού μερικές φορές η εικόνα ήταν απογοητευτική. Αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή, τώρα που κρίνεται το πρωτάθλημα και η μπάλα… καίει, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι εκεί!

Το μαρτυρά η διάθεσή του να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Εντυπωσιακή η προπώληση, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα πως θέλει διακαώς το τρίτο σερί πρωτάθλημα, πως δεν θέλει ο τίτλος να πάει Λεμεσό. Γνωρίζει ότι στη μάχη αυτή η ομάδα χρειάζεται στήριξη και θα είναι εκεί.

Όχι μόνο στο ΓΣΖ, αλλά και στους επτά τελικούς που μένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι ΑΠΟΕΛίστες γνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται και το 12ο παίκτη για να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα και ξεσηκώνονται για να παρασύρουν με την ορμή τους και το τραγούδι τους και τους ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι καθοριστικό στην πορεία προς τον τίτλο. Είναι το πιο σημαντικό… μέχρι το επόμενο. Μόνο η νίκη μετράει στο ΓΣΖ και ο κόσμος θα είναι εκεί για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το “διπλό”.

Δεν είναι τυχαίο ότι σ’ αυτό το ματς θα υπάρχει η μεγαλύτερη προσέλευση “πορτοκαλί” σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος. Οι ΑΠΟΕΛίστες είναι δίπλα στην ομάδα τώρα που τους χρειάζεται, τώρα που κρίνονται οι τίτλοι, τώρα που οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ώθηση και από την εξέδρα για να έρχονται οι νίκες.

Την πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ θα την έχει πάρει πριν τη σέντρα, όταν το ΓΣΖ θα είναι “πορτοκαλί”. Μένει να πάρει και τη δεύτερη νίκη, αυτή που θα… μετρήσει και στη βαθμολογία, στα επόμενα 90 λεπτά.

Previous post

15 λόγοι υπερηφάνειας που είμαι ΑΠΟΕΛίστας

Next post

«Θα βοηθήσει πάρα πολύ»