Ποδοσφαιρο

Ο Φινκ τον αλλάζει… αναγκαστικά

Έναν διαφορετικό ΑΠΟΕΛ θα δούμε την Κυριακή απέναντι στον Ερμή, αφού οι τιμωρίες υποχρεώνουν τον Τόρστεν Φινκ να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Θυμίζουμε ότι κόντρα στον Ερμή είναι τιμωρημένοι Καρλάο, Μάριο Σέρτζιο, Νούνο Μοράις και Τόμας Ντε Βινσέντι. Τέσσερις σημαντικές απουσίες, καθώς και οι τέσσερις είναι βασικοί με τον Τόρστεν Φινκ, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να αλλάξει το πλάνο του.

Εκτός είναι και ο Πιέρος Σωτηρίου που στάθηκε εκ νέου άτυχος με τον τραυματισμό του, ο οποίος τον θέτει νοκ-άουτ για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Μένει να φανεί, αν θα επανέλθει ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος πάντως προπονείται πλέον κανονικά και λογικά θα πρέπει να είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα απουσίας.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Τιάγκο Γκόμες, ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, για το Κύπελλο, λόγω τραυματισμού και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Φινκ.

Μ’ αυτά τα δεδομένα ο Τόρστεν Φινκ θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ερμή, παιχνίδι όπου δεν αντέχεται άλλο πισωγύρισμα και απαγορεύεται τυχόν νέα γκέλα!

Έτσι, θα πρέπει να δούμε αν ο Γερμανός τεχνικός θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Χιώτη ή θα επαναφέρει τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια. Θα πρέπει να δούμε και τι θα σκαρφιστεί για την αντικατάσταση του Σέρτζιο που δεν έχει ξαναλείψει φέτος! Στη θέση του Καρλάο -που εκτός από τιμωρημένος είναι και τραυματίας, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά- τα πράγματα είναι απλά: ο Κακά θα πάρει θέση δίπλα στον Γκιλιέρμε.

Ο Βινίσιους θα εκμεταλλευτεί, όπως όλα δείχνουν, την τιμωρία του Μοράις για να επανέλθει στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο και το σοβαρό τραυματισμό του! Ερωτηματικό ποιος θα παίξει αντί του Ντε Βινσέντι, με τον Ναφίου και τον Χαραλαμπιδη να χτυπούν την πόρτα της επιστροφής στην ενδεκάδα, χωρίς να αποκλείεται να ήρθε και η ώρα του Αλωνεύτη που έπαιξε βασικός στο φιλικό με τη Δόξα. 

Previous post

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Next post

Το θέλουμε;