Τα ΜΜΕ για 'μας

Οι ευθύνες του Φινκ

Ήττα από ήττα διαφέρει και μια ήττα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, όμως αυτό που ενόχλησε τους φίλους της ομάδας και την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι η κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ήταν η χειρότερη των «γαλαζοκιτρίνων», με τον Τόρστεν Φινκ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το 90λεπτο δύο αξιόλογες φάσεις δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του κ. Φινκ, με το μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι (53’) και την κεφαλιά του Αλωνεύτη (61’).

Ευθύνες έχει και ο Γερμανός τεχνικός, αφού εξακολουθεί να επιμένει σε κάποιους ποδοσφαιριστές και σχήματα που βλέπει ότι δεν του βγαίνουν.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο κ. Φινκ, με το που ανάλαβε την ομάδα, είχε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση με τους πολλούς τραυματισμούς. Ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα έχουν επανέλθει και το οπλοστάσιό του είναι γεμάτο. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει στο επόμενο παιχνίδι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι οι απουσίες λόγω καρτών.

Στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Δευτέρα, τόσο ο κ. Πετρίδης όσο και ο κ. Φινκ, εμμέσως πλην σαφώς, είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα περίοδο. Με μία σημαντική παράμετρο. Η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κάτι το οποίο είχε πει ξεκάθαρα ο πρόεδρος της εταιρείας. Και μέχρις ότου εξασφαλιστεί ο στόχος, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στον Αρχάγγελο.

sigmalive.com

Previous post

Τέλος η ανοχή του

Next post

Πάρτε το πάνω σας!