Τα ΜΜΕ για 'μας

Οι… ανορθογραφίες και ο Πάρντο

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά από την παρουσία μας στον τελικό».

Μέσα σε μία πρόταση, ο Τόρστεν Φινκ αποτύπωσε την πραγματικότητα για την ομάδα, όπως αυτή «βγήκε» στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ, εξαργύρωσε το σκορ του πρώτου ματς με τη δεύτερη σερί του συμμετοχή στον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον, ο Γερμανός προπονητής αυτό που καλείται να κάνει είναι να διορθώσει τις… ανορθογραφίες στην εμφάνιση και η ομάδα να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

Από σήμερα, θα σκέφτεται και κάτι ακόμα. Τον τραυματισμό του καλύτερού του ποδοσφαιριστή στη ρεβάνς με την Ομόνοια. Ο Ούρκο Πάρντο τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 74′.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του προβλήματός του. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, υπενθυμίζουμε, προερχόταν από αποχή ενάμιση μήνα ένεκα τραυματισμό στον ώμο. Θεωρείται παίκτης «κλειδί» για τον ΑΠΟΕΛ και ασφαλώς, το ιατρικό τιμ έπεσε πάνω του ώστε να είναι έτοιμο στο ντέρμπι στη Λάρνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, ο ΑΠΟΕΛ ήταν κομμένος στα δύο. Μια ομάδα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και αρκέστηκε να σκέφτεται συνεχώς το πώς θα αναχαιτίσει την αντίπαλο. Μάλιστα, αισθανόταν τυχερό που δεν μάζεψε την μπάλα από το πλεκτό του.

Αυτό ήταν απόρροια της σωτήριων επεμβάσεων του Πάρντο, του δοκαριού στο σουτ του Γκαρθία και της αστοχίας της Ομόνοιας σε ορισμένες στιγμές. Από εκεί και πέρα, πλην μιας φάσης με τον Γκόμες που δεν ενήργησε ομαδικά (ήταν σε πλεονεκτική θέση ο Αλεξάνδρου), τίποτα το αξιομνημόνευτο δεν κατέγραψε επιθετικά.

Ο Τόρστεν Φινκ τα… έβαλε με τους παίκτες του, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου, καθώς ήταν ιδιαίτερα υποτονικοί. Η μπάλα στο εν λόγω διάστημα, μέχρι να φύγει στο κέντρο, ξαναερχόταν και οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονταν συνεχώς σε θέση άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται τις βαρυσήμαντες υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα.

 

Goal News

Previous post

Η κούκλα Αντριάνα Λίμα

Next post

ΓΣΖ εκτός και αν...