Ποδοσφαιρο

Κλειδι η αμυνα

Οι παίκτες μας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Ο Τόρστεν Φινκ θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τόσες πολλές επιλογές. Ο Γερμανός θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει την πιο ιδανική ενδεκάδα . Δεδομένες θεωρούνται οι επιστροφές των Τζιμπούρ, Πάρντο, Αμορίν όπως και του Κακά ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι Εφραίμ και Λάνιγκ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή μας. Οι Αλωνεύτης και Βινίσιους είναι απόλυτα έτοιμοι και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο τερέν του ΓΣΠ. Ο Βραζιλιάνος διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα μετά από απουσία τριών μηνών.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κρίσιμο από κάθε άποψη. Η ομάδα μας θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ και να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

 

Η ομάδα της Λάρνακας διαθέτει τεράστια ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή και η άμυνα μας θα πρέπει να λειτουργήσει άψογα. Άμα κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική μας ανάκαμψη.

Previous post

There is no more story.

Next post

Βαθμολογία