Τα ΜΜΕ για 'μας

Καιρός για νίκη!

Καλή, για την ακρίβεια εντυπωσιακή η νίκη στο κύπελλο επί της Ομόνοιας, προέχει η συνέχεια στο πρωτάθλημα όμως και μαζί η επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ούτε για αστείο ενδεχόμενη νέα αποτυχία και απώλεια βαθμών και ουδόλως δεν συμβαδίζει με ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενδεχόμενος τέταρτος σερί αγώνας χωρίς νίκη, όπως και η μία μόλις επιτυχία στις τέσσερις μέχρι στιγμής αγωνιστικές της καθοριστικής δεύτερης φάσης.

Από το Σάββατο 7 Μαρτίου και την εντός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης, στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης το ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Αύριο λοιπόν, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς δεν μετρά, ίσως μάλιστα να αποτελεί καταστροφή! Όπως και καμία δικαιολογία για απώλεια βαθμών δεν μπορεί να σταθεί.

Κόντρα σε μια επικίνδυνη μεν ομάδα, τελευταία ωστόσο στον πρώτο όμιλο και σχεδόν χωρίς στόχους, το ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και με αυτό τον τρόπο να συνεχίσει την προσπάθεια κατάκτησης του φετινού τίτλου. Λάθος εκτιμήσεις, υποτίμηση, χαλαρότητα και μέτριες εμφανίσεις στοίχισαν και πολύ μάλιστα στη φετινή χρονιά και είναι πλέον καιρός η εικόνα αυτή να αλλάξει.

Σε μεγάλο βαθμό η αλλαγή προς το καλύτερο έγινε στον τελευταίο πριν την διακοπή αγώνα, στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, απαιτείται ωστόσο η ανάλογη συνέχεια. Επιβάλλεται το ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει σταθερότητα σε ανάλογες καλές εμφανίσεις και έτσι να πορευτεί στα εναπομείναντα παιγνίδια, με πρώτο το αυριανό (16:30) στο ΓΣΠ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός απροόπτου, γνωστά. Δεδομένες οι απουσίες των Καρλάο, Μοράις, Σέρτζιο και Ντε Βινσέντι και κάτι σαν… σπαζοκεφαλιά οι επιλογές του Τόρστεν Φινκ για την αντικατάσταση τους και γενικότερα το αρχικό πλάνο.

Πέραν από τη δεδομένη παρουσία του Κακά στη θέση του Καρλάο, δύο νεαροί, Χριστοφίδης και Αρτυματάς διεκδικούν την θέση του Σέρτζιο στο δεξί άκρο της άμυνας, πολλές οι πιθανότητες της πρώτης μετά από πολύ καιρό παρουσίας του Βινίσιους στην αρχική εντεκάδα, αντί του Μοράις και αρκετές οι επιλογές μεσοεπιθετικά, παρά την απουσία του Ντε Βινσέντι. Πολύ πιθανή και η επιστροφή του Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, μετά από ενάμιση μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Δεδομένη η δυνατή παρουσία και στήριξη του κόσμου. Ο ενθουσιασμός από τη μεγάλη νίκη στο κύπελλο αλλά και η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποτελούν ισχυρά κίνητρα για τους φίλους της ομάδας προκειμένου να γεμίσουν το ΓΣΠ, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και βοηθώντας με τον τρόπο αυτό του παίκτες του Τόρστεν Φινκ να φθάσουν στη νίκη.

24sports.com.cy

Previous post

Ένας άγγελος με πορτοκαλί μπικίνι

Next post

Αγκάλιασε το back 2 back