Τα ΜΜΕ για 'μας

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Με αφετηρία τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ερμή, το ΑΠΟΕΛ εισέρχεται στο κρίσιμο και τελικό στάδιο της φετινής του προσπάθειας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στη διεκδίκηση και των δύο τίτλων και σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια κατάκτησης τους, θα διαδραματίσει η δική τους απόδοση.

Θέμα συζήτησης, από την αρχή της φετινής περιόδου και ειδικά τον τελευταίο καιρό, η έλλειψη σταθερότητας, η αδυναμία συνεχόμενων καλών εμφανίσεων για το ΑΠΟΕΛ.

Το φαινόμενο των μεγάλων μεταπτώσεων στην απόδοση, σε παιγνίδια με μικρό το χρονικό διάστημα μεταξύ τους, έχει στοιχίσει σημαντικές βαθμολογικές απώλειες, με τελευταίο παράδειγμα την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, λίγες μέρες μετά από μια πολύ καλή παρουσία σε ένα ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα και πολύ περισσότερο η εξαιρετική εμφάνιση τέσσερις μέρες μετά, στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια.

Σε μεγάλο βαθμό η αδυναμία σταθεροποίησης καλής απόδοσης φέτος για το ΑΠΟΕΛ, αποδόθηκε και όχι άδικα στα πολλά και συνεχόμενα αγωνιστικά προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες, αν και τα δεδομένα με τις απουσίες κατά τον τελευταίο ένα περίπου μήνα έχουν σαφώς βελτιωθεί.

Απομένουν άλλα έξι παιγνίδια πρωταθλήματος, ο επαναληπτικός ημιτελικός και λογικά με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου. Σύνολο οκτώ παιγνίδια, μέσα από τα οποία το ΑΠΟΕΛ μπορεί να φθάσει στην απόλυτη επιτυχία για τη φετινή περίοδο.

Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να σταθεροποιηθεί μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Τώρα επιβάλλεται, τυχόν λάθη τα οποία στοίχισαν και επηρέασαν την προσπάθεια και απόδοση σε προηγούμενα παιγνίδια, να αποφευχθούν.

Για το ΑΠΟΕΛ, ένα σερί οκτώ καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων δεν αποτελεί κάτι το ανέφικτο και έχει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ξαναγίνει. Απαιτεί ωστόσο σταθερότητα σε καλές εμφανίσεις.

Σε αυτό το στάδιο, η ουσία μετρά, το αποτέλεσμα και οι βαθμοί. Με ανάλογες εμφανίσεις ωστόσο, όπως αυτήν της Μεγάλης Τετάρτης για το κύπελλο, πολύ πιο εύκολα το ΑΠΟΕΛ θα φθάνει στο ζητούμενο.

Κάλλιο αργά λοιπόν, για το ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο απόδοσης, στο πιο κρίσιμο στάδιο της φετινής περιόδου, προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, για το ΑΠΟΕΛ, να αξιοποιήσει την αδιαμφισβήτητη αξία που διαθέτει στο ρόστερ του και να κλείσει ιδανικά μια δύσκολη και προβληματική χρονιά, όπως εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο της διάστημα η φετινή αγωνιστική περίοδος.

24sports.com.cy

Previous post

Συμβουλές του Μαντούκα

Next post

Διευκρινίζει για την συνάντηση με ΚΟΑ