Τα ΜΜΕ για 'μας

«Θα το πάρουμε και αυτό»

Η κόρη του Γκουστάβο Μαντούκα, Μαρία, μιλώντας στο Balla δεν έκρυψε την επιθυμία του πατέρα της να αποχαιρετήσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με ένα φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών!

Μιλήσαμε με την μικρή Μαρία στο περιθώριο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ, όπου ο Γκουστάβο Μαντούκα ήταν παρών και παραχώρησε και μία φανέλα του για δημοπρασία. Εκεί ήταν, όπως πάντα, και η οικογένειά του. Η σύζυγός του, Τζουλιάνα, ο γιος του, Γκουστάβο Τζούνιορ, και η κόρη του, Μαρία.

Η κόρη του είπε δύο κουβέντες στο Balla για τη δύσκολη απόφαση του πατέρα της να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Και μίλησε και για το φιλικό που θέλει να γίνει με την ΑΕΚ Αθηνών. “Πιστεύω ότι είναι δύσκολο γι’ αυτόν, γιατί ξέρω πόσο του άρεσε το ποδόσφαιρο, αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει για τον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω ότι θα σταματήσει με ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με την ΑΕΚ προς τιμήν του”, μας είπε αρχικά.

Όπως έχουμε αναφέρει, κάποιες πρώτες κουβέντες έχουν γίνει, αλλά λόγω του προβλήματος που υπάρχει με τις ημερομηνίες, αν το φιλικό γίνει τελικά, θα διεξαχθεί πιθανότατα τον Αύγουστο.

Από τα πολλά γκολ του πατέρα της με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει αυτό που πέτυχε στο “Μπερναμπέου”. “Το γκολ με τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ”, μας είπαμε για την πιο γλυκιά ανάμνηση που έχει η ίδια. Μετά από μία πενταετία στην Κύπρο, δεν βρίσκει λόγους να φύγει από το νησί μας και είναι χαρούμενη που ο Γκουστάβο Μαντούκα παραμένει… Κυπραίος, ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ: “Ναι, χαιρόμαστε που μένουμε στην Κύπρο, είναι όμορφα εδώ και υπάρχει ασφάλεια”.

Η Μαρία, παρούσα πάντα στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι βέβαιη και για το πρωτάθλημα. “Στηρίζω πάντα τον ΑΠΟΕΛ και πιστεύω ότι θα πάρει και αυτό το πρωτάθλημα”, μας είπε και κατέληξε προαναγγέλλοντας επιτυχίες για τον πατέρα της και από το νέο του πόστο: “Είναι δύσκολο για τον πατέρα μου, γιατί είναι κάτι νέο γι’ αυτόν, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχει κι εκεί”.

balla

Previous post

Απόδειξε το ξανά!

Next post

Προσοχή στην επαναφορά