Ποδοσφαιρο

Ευκαιρίες στους νέους

Η υπόθεση «πρόκριση στον τελικό κυπέλλου», μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, έχει βέβαια ακλόνητο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τον ΑΠΟΕΛ μας.

Η ομάδα μας θα αποκλειστεί μόνο αν χάσει από την Ομόνοια με 4-0 την Τετάρτη, κάτι το οποίο φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Φυσικά, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μας, η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί προσεκτική και σοβαρή.

Ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο δεν θα πρέπει να δεχτούμε γκολ (και αν είναι δυνατό να σκοράρουμε εμείς) σκοτώνοντας με αυτό τον τρόπο κάθε αρρωστημένη πράσινη προσδοκία.

Σίγουρα θα πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί με τη σοβαρότητα και τη συνοχή που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο επαναληπτικός, όμως, με την Ομόνοια δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία στον Φίνκ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε 2-3 αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Παπαφώτης, Αρτυματάς, Χριστοφίδης, σ’ έναν αγώνα, μάλιστα, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αυτή είναι απλά η προσωπική μου άποψη γιατί πιστεύω στην αξία αυτών των ταλαντούχων παιδιών. Οι επιλογές του κ. Φινκ και το πλάνο του είναι απόλυτα σεβαστά. Αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα τι θα κάνει για να διασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό.

-Ίδας-

Previous post

Υπέγραψε στον Αστέρα

Next post

Έβαλαν ξανά τον Κουνελλέ!