Ποδοσφαιρο

«Εστιάζουμε μόνο στην Ομάδα μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος, με δηλώσεις του στον Super Sport FM τόνισε ότι αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα την αναμέτρηση μας με τον Ερμή την Κυριακή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει αποδειχθεί πως το μόνο που μπορείς να εξασφαλίσεις είναι το δικό σου αποτέλεσμα. Όσο εξαρτάσαι από τα δικά σου αποτελέσματα μπορείς να ελπίζεις. Με αυτό τον προσανατολισμό θα προσεγγίσουμε την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Θέλουμε να μείνουμε με αυτό τον προσανατολισμό για να μην επηρεαζόμαστε. Θέλουμε να εστιάζουμε στη δική μας εμφάνιση και στα δικά μας αποτελέσματα» ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί κόντρα στον Ερμή, που έχει χάσει αρκετούς παίκτες…

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αν κοιτάξουμε πίσω ένα χρόνο πίσω και δούμε τι έγινε με τον Ερμή και την πάθουμε, δεν θα είμαστε σοφοί».

Για τα όσα έγιναν στη συνέλευση και το θέμα με την αύξηση των ομάδων…

«Το ιδανικό θα ήταν ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Επιμείναμε να μας παρουσιαστεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 12 ομάδες, κάτι που δεν έγινε. Θέλαμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο υπάρχει σημαντική αιτιολογία για την αλλαγή. Όταν πήγε ο πρόεδρος στη συνέλευση και υπήρχε μια εισήγηση που ήταν πολύ χειρότερη, υπήρξε αυτή η έντονη αντίδραση λόγω του ότι υπήρχε μια μεγάλη ανισορροπία. Τη συγκεκριμένη στιγμή αυτό που σκέφτεσαι είναι το… μη χείρον βέλτιστον. Γνωρίζαμε ότι το θέμα της πλειοψηφίας ήταν αδιαμφισβήτητο. Απ΄λο του χρόνου το όλο σύστημα και η ΚΟΠ θα είναι υπό κρίση».

Previous post

Με τον 6ον παίκτη στον 3ον τελικό

Next post

Κόψε κάτι!