ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δικαιολογημένη η οργή

Η ομάδα μας έμεινε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τη νίκη και δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχε ο Απόλλωνας.

Η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Εξάλλου, δεν είμαστε χόχοι για να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ο ΑΠΟΕΛ νοσεί αγωνιστικά και σε αυτό έχουν ευθύνη πρώτα οι παίκτες και μετά η τεχνική ηγεσία.

Οι συνθήκες των παικτών μας είναι άριστες σε σχέση με τους συναδέλφους τους που βρίσκονται σε άλλες ομάδες. Ίσως να είναι οι μοναδικοί οι οποίοι πληρώνονται στην ώρα τους και για αυτό θα έπρεπε να έχουν περισσότερο φιλότιμο.

Αντίθετα, οι περισσότεροι από αυτούς δείχνουν μια προκλητική αδιαφορία μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς, τα συμβόλαια κάποιων εξ αυτών λήγουν το καλοκαίρι και ελπίζουμε ότι θα γίνει μια γενική εκκαθάριση, χωρίς συναισθηματισμούς, πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας.

Ο Τόρστεν Φινκ έδειξε κάποιες αδυναμίες όσο αφορά το διάβασμα των αντιπάλων. Ο Γερμανός θα παραμείνει στην ομάδα μόνο εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, διαφορετικά θα αποτελέσει παρελθόν. Πιστώνουμε τον προπονητή μας γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι δικό του δημιούργημα.

Απομένουν εννιά αγώνες για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσουν της ομάδας. Ο μοναδικός αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είναι ο κακός ΑΠΟΕΛ. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τα χάλια τους και θα είναι μεγάλη αποτυχία εάν εν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια αντεπίθεση διαρκείας αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τους χόχους.

Previous post

Επαναληπτικοί κυπέλλου σε φούτσαλ και πετόσφαιρα

Next post

Τέλος η ανοχή του