Ποδοσφαιρο

Διευκρινίζει για την συνάντηση με ΚΟΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του το πρωί στο SUPER ΣΠΟΡ FM διευκρίνισε πως η συνάντηση που ζητήθηκε να γίνει με τον ΚΟΑ δεν έχει να κάνει (μόνο) με το Μακάρειο στάδιο. Τόνισε πως η Ομάδα μας έχει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στη πρόκληση για κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου. Δεν ξεκαθάρισε τι στάση θα κρατήσει ο πρόεδρος μας στη σημερινή συνέλευση της ΚΟΠ με θέμα την εισήγηση για αύξηση των ομάδων.

Για τη συνάντηση με τον ΚΟΑ ο Νεκτάριος ανάφερε:
«Με επιστολή του το δ.σ του ΑΠΟΕΛ ζήτησε συνάντηση με τον ΚΟΑ για να συζητήσουμε θέματα εφ΄ όλης της ύλης. Αυτή η συνάντηση είναι για να συζητήσουμε για αρκετά θέματα και στην επιστολή δεν γίνεται λόγος για το Μακάρειο».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Ερμή:

«Κυλά ομαλά η προετοιμασία. Ο Καρλάο κάνει ατομικό πρόγραμμα. Έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ερμή είναι τιμωρημένος. Θέλω να πώ κάτι για τον Πιέρο Σωτηρίου που φάνηκε άτυχος. Εύχομαι να επιστρέψει γερός και δυνατός στο γήπεδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε πολύ. Οι επιλογές του προπονητή πλέον θα καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας και αυτό είναι θετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της χρονιάς, έχουμε περισσότερες επιλογές. Έχουμε την πίστη ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μπορούν να ανταποκριθούν στη πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την στάση που θα κρατήσει το ΑΠΟΕΛ στη σημερινή συνέλευση της ΚΟΠ με θέμα την εισήγηση για αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας ανέφερε:

«Είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Το ιδανικό για το ποδόσφαιρο μας είναι ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες στην α΄ κατηγορία. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Θα μάθουμε τις ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η εισήγηση και θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος μας. Τα πάντα λειτουργούν σε πλαίσιο δημοκρατίας και θα δούμε ποια απόφαση θα παρθεί».

Previous post

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Next post

Η εκρηκτική Αλεχάντρα!