Ποδοσφαιρο

Δεν το κουνάει απ’ επαέ!

Σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα, οι Νούνο Μοράις και Βινίσιους βρίσκονται στο στόχαστρο του Ατρόμητου Αθηνών!!!

Η αναφορά στο όνομα του Μοράις έχει κάποια λογική αφού  το συμβόλαιο του λήγει τον προσεχές Ιούνιο. Αντίθετα, δεν έχει καμία λογική η αναφορά στο όνομα του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την ομάδα μας για άλλα δυο χρόνια. Και δεν πιστεύουμε ότι ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ποδοσφαιριστή από τον ΑΠΟΕΛ.

Άρα το δημοσίευμα όχι μόνο δεν ευσταθεί αλλά είμαστε σίγουροι πως γράφτηκε κακόβουλα με σκοπό να βλάψει την Ομάδα μας σ’ αυτή την πολύ κρίσιμη φάση σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όσο θα περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολλά δημοσιεύματα θα βγαίνουν για παίκτες της ομάδας μας και ειδικά για το Νούνο Μοράις. Είναι βέβαιο ότι ο Πορτογάλος έχει κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που ίσως και να είναι πιο οικονομικά συμφέρουσες από την πρόταση που προτίθεται να του κάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Όμως, να φύγει και να πάει πού; Καμιά ομάδα δεν θα του προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια που βρήκε στον ΑΠΟΕΛ. Με δεδομένο ότι είναι ικανοποιημένος (κι αυτός κι η οικογένειά του) από τη ζωή στην Κύπρο πιστεύομε ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τη διοίκηση και ο Νούνο θα μείνει στην Κύπρο και θα τερματίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος συμπληρώνει φέτος μια οχταετία στην ομάδα μας. Είναι ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, με τις περισσότερες συμμετοχές και εκ των αρχηγών της Ομάδας μας.

Ο Νούνο έχει κερδίσει την αγάπη το κόσμου και το σεβασμό των αντιπάλων. Η διοίκηση θα κάνει ότι πρέπει για να κρατήσει τον Πορτογάλο στην ομάδα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ο Νουνο δεν το κουνάει απ’ επαέ!

Previous post

Ορλάντο Σα και Ραφίκ

Next post

Η διαχείριση του Χαραλαμπίδη