Τα ΜΜΕ για 'μας

Γι’ αυτό είναι «αφεντικό»

Όπως και αν αναλύσουμε τα δεδομένα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ, το ΑΠΟΕΛ είναι κερδισμένο από πολλές απόψεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πέραν από το γεγονός ότι κρατήθηκαν στην κορυφή, διατηρώντας απόσταση δύο βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία Απόλλωνα, έχουν αποκομίσει και άλλα πολλά οφέλη από τους χθεσινούς αγώνες.

Μπορεί να λένε οι οπαδοί της ομάδας ότι έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή, μεγαλώνοντας τις αποστάσεις, όμως αυτό μπορεί να το λένε όλες οι ομάδες του Α΄ ομίλου που δεν κέρδισαν και δεν δημιούργησαν καλύτερα δεδομένα για τη συνέχεια.

Άλλη μια παράμετρος που κάνει το ΑΠΟΕΛ κερδισμένο της αγωνιστικής είναι το γεγονός ότι ο Απόλλωνας μετρά συνολικά 5 χαμένους βαθμούς απέναντι στον Ερμή, τη μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στο πρώτο γκρουπ και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που αν αξιοποιήσει θα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια και αν οι «γαλαζοκίτρινοι» πάρουν τη νίκη θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους.

Ο Τόρστεν Φινκ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μάρτιν Λάνιγκ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους Σέρινταν και Ναφίου που ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμού.

Παροπλισμένος είναι ο Πιέρος Σωτηρίου που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ο Πάρντο ο οποίος θα μεταβεί αύριο στη Βαρκελώνη για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να μπει στο χειρουργείο.
sport-fm.com.cy

Previous post

Επιλεκτική ευαισθησία;

Next post

Χρειάζεται και τον... έξυπνο Φινκ