Ποδοσφαιρο

«Αφιερωμένη στον Ηλία»

Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Βάσσος Ηλιάδης, με δηλώσεις του στο Balla, σχολίασε την εξαιρετική εμφάνιση της Ομάδας μας κόντρα στην ομόνοια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, αφιέρωσε τη νίκη στον Ηλία και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην Ομάδα χωρίς ακρότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι όντως ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση, τα παιδιά από το πρώτο λεπτό ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μπήκαν με δύναμη, αποφασιστικότητα, πάθος, θέληση και κυριαρχήσαμε της Ομόνοιας και νομίζω ότι το 3-0 ήταν φυσιολογικό βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

Τώρα αν είμαστε με το ένα πόδι στον τελικό δεν θα το έλεγα, υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά κι όλοι ξέρουν στο ποδόσφαιρο ότι μπορούν ν’ αλλάξουν, εμείς είμαστε πάντα προσγειωμένοι και θέλουμε τους ποδοσφαιριστές μας στο επόμενο παιχνίδι στον επαναληπτικό είναι το ίδιο σοβαροί και να έχουν το ίδιο πάθος».

Στην συνέχεια ο κ. Ηλιάδης πρόσθεσε:

«Δεν ήταν η ήττα με την ΑΕΚ, αλλά η απόδοση που μας πλήγωσε όλους στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ότι χρειαζόταν η ομάδα, να μην λέμε ψέματα γιατί αν δεν ερχόταν αυτή η νίκη και η απόδοση σίγουρα θα είχαμε άλλου είδους προβλήματα, ευτυχώς όμως η ομάδα από το πρώτο λεπτό ήταν σοβαρή.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μέρες στις οποίες μπορείς να βρεθείς ψηλά σε απόδοση, υπάρχουν και μέρες όμως που συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο ήταν ότι η ομάδα δεν είχε το απαραίτητο πάθος το Σάββατο. Είναι δουλειά του προπονητή τώρα, αυτή την υψηλή απόδοση να τη διατηρήσει και στα επόμενα παιχνίδια».

Καταλήγοντας ο Βάσσος Ηλιάδης, ανάφερε:
«Ήταν εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, ήταν αφιερωμένη στο άδικο χαμό του Ηλία, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθά, χωρίς ακρότητες».

Previous post

Έτσι χάσαμε το πλεονέκτημα

Next post

«Έτσι τους θέλουμε»