Τα ΜΜΕ για 'μας

Αυτός είναι ο Μάριος Πεχλιβάνης

Θετική εντύπωση προκάλεσε στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς ο Μάριος Πεχλιβάνης.

Ο νεαρός άσος του ΑΠΟΕΛ σημείωσε δύο γκολ στη φιλική εξάρα επί της προσφυγικής ομάδας και είχε καλή απόδοση στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τη φετινή σεζόν εντάχθηκε στο ρόστερ των “γαλαζοκιτρίνων” κι αποτελεί προσωπική επιλογή του Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος τον γνώριζε από την κοινή τους θητεία στην ΠΑΕΕΚ.

Είναι 19 ετών (23/05/1995) και αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης, παίζοντας εξίσου καλά και με τα δύο πόδια.

Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και μάλιστα είχε σημειώσει το ένα από τα δύο γκολ στην καθοριστική προς την έκβαση του τίτλου εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα, με την οποία το ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων.

Τη φετινή σεζόν σκόραρε συνολικά 13 γκολ και ήταν ο δεύτερος σκόρερ των “γαλαζοκιτρίνων” πίσω από τον Παύλο Χριστοδούλου, που σημείωσε 17 τέρματα.

Αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 20 ως βασικός, καταγράφοντας 1808 λεπτά συμμετοχής, ενώ δέχθηκε και δύο φορές την κίτρινη κάρτα.

Τόσο με το Γιώργο Δώνη όσο -κυρίως- και με τον Τόρστεν Φινκ του δίνεται η ευκαιρία να παίξει και με τους “μεγάλους”, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε φιλικά παιχνίδια, όπως έγινε δις κόντρα στη Δόξα.

** Έχει περάσει επίσης από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον Εθνικό Άσσιας.

Ηλίας Πονηρός kerkida.net

Previous post

Τα στιγμιότυπα από την 6άρα (video)

Next post

Πρωταθλητές οι 14χρόνοι