Ποδοσφαιρο

«Έτσι τους θέλουμε»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομάδας μας Χαράλαμπος Προύντζος, σχολίασε τον θρίαμβο επί της ομόνοιας και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Μπορούσαμε και για άλλα τέρματα. Το σημαντικό ήταν να κάνουμε και πάλι τους φίλους της ομάδας μας να χαμογελάσουν.

Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το πάθος. Εκεί ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες, από το μέταλλο του νικητή. Πραγματικά οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα.

Οι ποδοσφαιριστές, πρώτα απ’ όλα σκεφτόμενοι τους εαυτούς τους, πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Βλέποντας την εξαιρετική απόδοση τους και τα τρία τέρματα που ήταν λίγα, νιώθεις ακόμα πιο θυμωμένος για ότι έγινε το Σάββατο στο ΓΣΖ.

Είμαστε κάτοχοι των δυο τροπαίων και θέλουμε δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα για τον τελικό με το 3-0 αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για τη συνέχεια.

Ευχαριστούμε την Ομόνοια για την αναγνώριση του αποτελέσματος. Είναι πολύ ευχάριστο όταν συμβαίνει σε ένα ντέρμπι αιωνίων».

Για τον κόσμο μας ο κ. Προύντζος είπε: «Ήταν εκπληκτικός ο κόσμος, έτσι τους θέλουμε. Εύχομαι στον κόσμο να κάνει καλές γιορτές με χαμόγελο, όπως αρμόζει στον ΑΠΟΕΛίστα και στη διαιτησία εύχομαι, μετά τον οβελία, να είναι καλύτερη. Το λέω μετά από 3-0 και όχι μετά από αρνητικό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο κ. Προύντζος εξέφρασε την πίστη του στην δυναμική του Θρύλου μας: «Οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται στο γήπεδο. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές μας δικαίωσαν τους εαυτούς τους. Πιστεύουμε στις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας και εναπόκειται στους ποδοσφαιριστές μας να υλοποιήσουν τους στόχους μας».

Previous post

«Αφιερωμένη στον Ηλία»

Next post

Συλλυπείται την οικογένεια Κυριάκου Ιωάννου