Τα ΜΜΕ για 'μας

Έρχεται από την εξωτερική!

Μόνο ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του πίνακα των σκόρερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην 27η αγωνιστική, γεγονός που δεν είναι και τόσο σύνηθες.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ πέτυχε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη επί του Ερμή (3-0), που έφερε τον ΑΠΟΕΛ ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές (χάρις στo προχθεσινό 1-0 της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα).

Ο Αλγερινός σκόραρε μέχρι στιγμής σε εννιά ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε κανένα από τα παιχνίδια που χρίστηκε σκόρερ δεν ηττήθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι, με τον απολογισμό τους να είναι έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει στο 66,6%! Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα γκολ του καθόρισαν το αποτέλεσμα έξι αναμετρήσεων και οι γαλαζοκίτρινοι πήραν 14 βαθμούς χάρις σε αυτόν.

Πέτυχε το νικητήριο τέρμα κατά των Οθέλλου (2-1), Νέας Σαλαμίνας (1-0, 1-0) και Ανόρθωσης (1-0). Επίσης, ισοφάρισε σε 1-1 στο ματς του δεύτερου γύρου με τον Οθέλλο (1-1) και στο ντέρμπι με την Ομόνοια στα πλέι οφ (1-1). Από εκεί και πέρα, παραβίασε την εστία των ΑΕΚ (4-4), Εθνικού (4-0) και Ερμή (3-0).

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έφτασε τα 11 γκολ με τα δύο που πέτυχε χθες και πλέον είναι τέταρτος στον σχετικό πίνακα, απέχοντας τέσσερα τέρματα από τον Μικαέλ Ποτέ της Ομόνοιας, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Έτσι, ενώ προηγουμένως θεωρείτο απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να κυνηγήσει το χρυσό παπούτσι, ο «τρομοκράτης» έρχεται από την εξωτερική και δικαιούται να ελπίζει.

Goal News

Previous post

Εκεί να μείνεις!

Next post

Αντίπαλος μόνο ο κακός του εαυτός!